Sebastian Craciun

Sebastian Craciun

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Concursul Drumul spre celebritate - Palatul Mogosoaia - 23 ianuarie 2010 - etapă dedicată instrumentelor vibrafon şi marimbafon





Sâmbătă 23 ianuarie a avut loc la Palatul Mogoşoaia a doua etapă a concursului „Drumul spre celebritate”, eveniment organizat de Centrul Cultural "Palatele Brâncoveneşti" şi Radio România Cultural. Proiectul este coordonat de Sebastian Crăciun. Invitat special - Alexandru Anastasiu - membru al Orchestrei Naţionale Radio.

Etapa dedicată instrumentelor de percuţie melodice: marimbafon şi vibrafon a fost câştigată de Daniel Iudean, care a obţinut 89 din cele 216 de puncte oferite în egală măsură de publicul alcătuit din elevi ai Colegiului Naţional « Elena Cuza » şi de juriul de specialitate. El s-a calificat astfel în finala care va avea loc la Palatul Mogoşoaia pe 5 iunie 2010. Daniel Iudean are 20 de ani, este din Târgu Mureş, studiază la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, unde-l are profesor pe Alexandru Matei. Din anul 2007 este membru al ansamblului Game.

Partener: ExcesMusic, prin programul Oportunităţi la tine acasă.

Parteneri media: Radio România Cultural, TVR Cultural, N 24, Şapte seri, port.ro


Reportaj 23 ian - ralizat de Sorana Mănăilescu(Tupan)- concurs vibrafon
Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu