Sebastian Craciun

Sebastian Craciun

sâmbătă, 13 martie 2010

Concursul Drumul spre celebritate - Palatul Mogosoaia - 13 martie 2010






Sâmbătă 13 martie a avut loc la Palatul Mogoşoaia a cincea etapă a concursului „Drumul spre celebritate”, eveniment organizat de Centrul Cultural "Palatele Brâncoveneşti" şi Radio România Cultural.
Etapa dedicată pianului a fost câştigată de Mihai Ritivoiu. El a obţinut 64 din cele 222 de puncte oferite în egală măsură de publicul alcătuit din elevi ai Colegiului Naţional « Ion Creangă» şi de juriul de specialitate. Mihai Ritivoiu s-a calificat astfel în finala care va avea loc la Palatul Mogoşoaia pe 5 iunie 2010. Mihai Ritivoiu are 20 de ani, este din Bucureşti şi urmează cursurile Universităţii Naţionale de Muzică din capitală, avându-l maestru pe Viniciu Moroianu. Vă reamintim că etapele precedente au avut următorii câştigători : chitaristul Robert Marian Caloian din Brăila, student la Facultatea de muzică din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, percuţionistul Daniel Iudean, din Târgu Mureş, student la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, violoncelistul Octavian Alin Lup din Cluj Napoca, student la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti şi flautista Roxana Popescu, studentă a Universitătii Naţionale de Muzică din capitală.

Următoarea etapă a concursului se va desfăşura pe 27 martie. Este o etapă dedicată artei vocale. La competiţie vor participa 5 tineri muzicieni din Piatra Neamţ, Târgovişte, Turda, Stoeneşti-Prahova şi Bucureşti. Invitată special va fi soprana Sorina Silvia Munteanu, prim-solistă a Operei Naţionale Bucureşti.

Aşadar Radio România Cultural şi Centrul Cultural “Palatele Brâncoveneşti” vă invită să participaţi la descoperirea tinerilor muzicieni talentaţi de astăzi şi să fiţi martori la Drumul lor spre celebritate, într-un proiect coordonat de Sebastian Crăciun.

Partener: ExcesMusic, prin programul Oportunităţi la tine acasă.
Parteneri media: Radio România Cultural, TVR Cultural, N 24 Plus, Şapte seri, Port.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu