Sebastian Craciun

Sebastian Craciun

marți, 16 iulie 2013

Jazz in spatii istorice


Trei mari muzicieni de jazz sustin pe 20 si 21 iulie 2013 recitaluri in spatii incarcate de istorie.
Pianistul Mircea Tiberian, percutionistul american John Betsch si contrabasistul Michael Acker aduc muzica imaginatiei infinite la Castelul Peles si la Palatul Mogosoaia.



Daca recitalul din sala de muzica a Castelului Peles, care va avea loc sambata 20 iulie de la ora 17 este inclus in cadrul Stagiunii Sunetul Muzicii, cel din curtea de onoare a Palatului Mogosoaia se va desfasura duminica 21 iulie de la ora 18 cu ocazia editiei a III a a Verii de Poezie si Jazz. Celor trei jazzisti li se va alatura Ioana Crăciunescu, poeta, actrița de teatru și film. O artista care si-a împărțit iubirea între două țări și două culturi – română si franceză - la fel cum a împărțit iubirea între actorie și poezie.


Puteti fi martori a doua evenimente culturale de exceptie, coordonate muzical de Sebastian Gheorghiu și moderate de Sebastian Craciun, respectiv Dan Mircea Cipariu.

Programul complet pe: http://stagiuneasunetulmuzicii.wordpress.com, http://www.ucimr.ro şi www.excesmusic.ro

Organizatori: Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Muzeul National Peles, Radio Romania Cultural şi ExcesMusic

Parteneri: Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România prin programul ”Oportunităţi la Tine Acasă” şi Asociaţia Cultural – Sportiva “Pro Valores”

Parteneri media sunt: Observator cultural, Port.ro, Agentia de carte.ro, Artindex, Looms, Onlinegallery.ro, SensoTv, Diseara.ro, Modernism, Calendar evenimente, Art Act magazine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu