Sebastian Craciun

Sebastian Craciun

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Eveniment muzical japonez la Castelul Peles

Sambata 26 octombrie 2013 se incheie editia a III a Stagiunii Sunetul Muzicii gazduita de sala de muzica a Castelului Peles si organizata de ExcesMusic, Muzeul National Peles, Asociatia Pro Valores si Radio Romania Cultural.
De la ora 17 opusuri de Johann Sebastian Bach, Niccolo Paganini si Johannes Brahms vor fi interpretate de laureatii editiei a VIII a a Concursului International Romania de la Tokyo. Violonista Haruna SHINOYAMA are 19 ani, a obtinut numeroase mari premii la concursuri internationale si studiaza cu Pierre Amoyal la Academia Mozarteum de la Salzburg. Pianistul Matthew Law a castigat concursuri desfasurate in Japonia, Italia si Franta si este student al Conservatorului National Superior de Muzica din Paris.
Cu acest recital in care sunt invitati tineri artisti niponi, de mare valoare, ediţia a III a a Stagiunii Sunetul Muzicii ajunge la final dupa 10 serate memorabile, care au oferit numerosului public iubitor al artei sunetelor o gama variata de atractii sonore de la recitaluri camerale, la concerte jazzistice, de la adevarate spectacole de percutie, pana la istorica reconditionare si repunere in valorare a impresionantei orgi a castelului.
Accesul la concert se face pe baza de invitatie, care poate fi obtinuta de la Muzeul National Peles, tel. 0244310 918, interior 129 – sectia Relatii publice sau completand un formular pe site-ul http://peles.ro/concertul-sunetul-muzicii-ix-editia-a-iii-a/

Programul complet al stagiunii pe:
http://stagiuneasunetulmuzicii.wordpress.com

Parteneri: Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania prin Programul “Oportunitati la tine acasa” si Asociatia Cultural Sportiva Pro Valores.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Port.ro, Observator cultural, Senso TV, Tango, onlinegallery.ro, muzicabuna.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu